Fast frakt 79,- | Rask levering

Klikk & hent i butikk

0
0 Produkter

No products in the cart.

Fast frakt 79,-

Kundeklubb registrering

Kontakt oss

Klikk og hent i butikk

0
0 Produkter

No products in the cart.

Elodie, Bib Dreamseeker

249 kr

8 på lager

Produktnummer: 102019 Kategorier: ,
Brand:Elodie

Elodies vakre smekker er en populær hverdagsfavoritt for mange familier med små barn. Med sitt OEKO-TEX-sertifiserte® og hurtigtørkende materiale, perfekt passform og høy funksjonalitet, er det lett å forstå hvorfor. Bare tørk av eller skyll den av etter hver bruk, så er den klar til bruk igjen etter kort tid. Den brede formen dekker både skuldre og bryst. Den store, fleksible oppsamlingslommen fanger opp alt avfall og holder dermed gulvrenseren. Smekken festes til nakken med et stort, mykt borrelåsfeste som gir justerbar størrelse og gjør den egnet selv for eldre barn. Smekken er egnet for bruk fra ca. 5 måneder. En flott smekk full av smarte funksjoner som gjør livet med små barn enda vakrere.

Holder klærne rene

Det store og myke, bøyelige materialet gjør dette til en behagelig smekk som beskytter klærne ekstra godt. Modellen dekker ikke bare brystet, men også skuldrene og skuldrene. Den store og fleksible oppsamlingslommen tar seg av krummer og søl og klarer å samle en hel kopp væske.

Tørkbart materiale

Smekken har en vannavvisende overflate som gjør det enkelt å holde seg ren. Tørk av med en klut eller skyll under rennende vann etter hver bruk. Materialet tørker raskt, og etter bare kort tid med hengende tørketrommel er det igjen klart til bruk. Kan også vaskes i maskin ved tøffere flekker. Fri for helsefarlige stoffer Elodies smekk er 100% fri for PVC og ftalater. Den er sertifisert i henhold til ÖKO-TEX Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Lett å ta med

Det myke og sammenleggbare materialet gjør at smekken kan brettes til en kompakt størrelse og er dermed perfekt å ta på turer eller små utflukter. Det faktum at det også tørker raskt, gjør det ekstra egnet å ha med deg på for eksempel en piknik.

For designbevisste foreldre

I Elodies brede utvalg av forskjellige smekker, er du garantert å finne noe som passer din personlige stil. Vi har solide fargesmekk og smekker med vakre mønstre – alle med dekorative detaljer som vinger, små ører eller ruffles.